top of page

Nieuwsbrief alert | week 24-2022

Onze maandelijkse nieuwsbrief is opnieuw verstuurd (klik op de link om 'm te lezen).


Terwijl de deelnemers aan onze meerdaagse training ‘Ontgroeven’ op dit moment hun koffers pakken om naar Sevilla te vertrekken, staat het komende seizoen 2022-2023 al in de steigers.


De data voor de 8 TPF-overleggen, de eerste drie trainingen na de zomervakantie en de meerdaagse 2023 zijn met potlood in de agenda gezet. Voldoende mogelijkheden dus, om nieuwe kennis en ideeën op te doen en te sparren met vakgenoten. Binnenkort zijn al deze bijeenkomsten en activiteiten op onze website te vinden, dus blijf ons daar of via de LinkedIn-pagina volgen!


Deze maand stelt Monique Aalbers zich voor als nieuw toegetreden TPF-partner. Zij stelt zich voor in deze nieuwsbrief en vertelt over haar diverse rollen en werkervaring. Haar volledig verhaal is ook te lezen in deze blog.


Vorige maand kwam het al aan de orde, de meerwaarde van deelname aan TPF Network. In deze nieuwsbrief lichten wij toe wat deelname betekent en zetten we alle info op een rij. Nogmaals nodigen wij jou als finance - / IT professional van harte uit aan te sluiten bij een van onze bijeenkomsten om vrijblijvende indruk te krijgen van 'onze club'. De eerstvolgende bijeenkomst - laatste voor de zomervakantie - staat nu op 30 juni en gaat over Cyber Security, waarna wij afsluiten met een gezamenlijke bbq. Interesse? Stuur gerust je bericht aan info@theperfectfit.nl, dan nemen wij contact op.


Ook de inschrijving voor de Training Bijzonder Beheer op 6 en 13 oktober a.s. is geopend. Nadere informatie over de locatie (ergens in midden NL) volgt!


Blijf je graag op de hoogte van alle nieuwtjes, ontwikkelingen en trainingen? Volg onze pagina op LinkedIn!
Comments


bottom of page