top of page

Nieuwsbrief alert | week 16-2022


Onze maandelijkse nieuwsbrief is opnieuw verstuurd (klik op de link om 'm te lezen).


We kondigen opnieuw 2 evenementen aan. Onze Meerdaagse TPF-Training over 'Ontgroeven' vindt van 22-26 juni plaats in bruisend Sevilla. Een programma waar inhoud, ontspanning en verrassing elkaar in rap tempo afwisselen. Alle informatie is te vinden op onze speciale event website www.meerdaagse2022.nl. Mooi om te vermelden dat er al flink wat aanmeldingen zijn. Aanmelden kan nog net, dus wacht niet te lang met inschrijven!


Het 2e evenement is een veelbelovende training Cyber Security die wij op 10 mei a.s. organiseren. Vanuit het oogpunt van de financial / C-level verantwoordelijke besteden we in een middag aandacht aan relevante ontwikkelingen, risico's en leggen we uit hoe het zit. Inschrijven is mogelijk door te klikken op onderstaande button.Last but zeker not least stellen wij een van onze nieuwe TPF-partners, Diederik van Kolfschoten voor in deze nieuwsbrief. Eerder verscheen op onze website ook een blog waarin hij meer vertelt over o.a. zijn expertise.


Jan Scholts, een van onze andere TPF-partners vertelt waar voor hem de meerwaarde zit in deelname aan TPF Network. Ben jij na het lezen van de enthousiaste woorden van Jan ook enthousiast en maak je graag eens kennis met 'onze club'? Stuur gerust je bericht aan info@theperfectfit.nl, dan nemen wij vrijblijvend contact op.


Blijft u graag op de hoogte van alle nieuwtjes, ontwikkelingen en trainingen? Volg onze pagina op LinkedIn!
Comments


bottom of page