top of page

Nieuwsbrief alert | april 2024

Zojuist verstuurden we opnieuw onze periodieke nieuwsbrief. (klik op de link om te lezen).


Doe jij mee aan de online training Duurzaamheid - CSRD ESG?


Hoe makkelijk wil je het hebben? In twee avonden volg je beide sessies vanuit je stoel. Een online variant dus! Op 14 en 16 mei staan deze trainingssessies Duurzaamheid CSRD-ESG gepland. Dat is makkelijk aanschuiven!
Dat het thema interessant is voor veel financials én dat 'wij' er nog flink mee aan de slag moeten, lees je in de eerder gepubliceerde blog van trainer Francis Bouman over 'Greenwashing or Bashing' (https://www.theperfectfit.nl/post/greenwashing-of-bashing).


In de nieuwsbrief komt ook de training Ethiek voor Financials (Morisprudentie) aan bod die wij faciliteren op 6 juni a.s. In een programma dat start vanaf 13 uur en plaatsvindt in het midden van het land, wordt deze actuele thematiek (zeker voor RC's gezien de verplichting op het thema!) nader belicht. Inschrijving is geopend, informatie volgt!Nieuwsgierig naar TPF?


Wij ontmoeten elkaar afwisselend tijdens offline en online bijeenkomsten. Ben jij finance -/IT professional en heb je interesse in TPF network? Laat het ons weten en wij nemen contact op!


Blijf je graag op de hoogte van alle nieuwtjes, ontwikkelingen en trainingen? Volg onze pagina op LinkedIn!
Comments


bottom of page