top of page

Laatste ronde | webinars "Continuïteit"

Wegens succes organiseren wij opnieuw twee webinars over het actuele - en voor NBA Accountants in Business verplichte - thema Continuïteit. Laat deze kans niet lopen en schrijf snel in voor 1 april a.s. !


Continuïteit. Een uitdaging voor elke organisatie en de financiële professional. Voor 1 april 2022 dienen NBA Accountants in Business in hun PE-portfolio minimaal vier uur aandacht te besteden aan dit thema. TPF- Academy organiseerde daarom dit jaar in april, september en december verschillende webinars over dit onderwerp (twee uur per keer). Wegens herhaaldelijk succes en op verzoek zijn deze twee laatste webinars op 15 en 17 maart a.s. poten gezet.


TPF Academy verstrekt na afloop een certificaat van deelname, zodat u de studie-uren in het persoonlijke portfolio kunt documenteren.


Wat moet ik hiervoor doen?

U schrijft zich in voor de volgende twee sessies :

  • dinsdag 15 maart: Hoe kom ik tot een onderbouwing van de continuïteit van de bedrijfsactiviteiten (COS570)?

  • donderdag 17 maart: Kans op discontinuïteit door Corona; lessons learned?

Onder het kopje evenementen op de website vindt u deze sessies terug als één in te schrijven evenement. Hier is ook de mogelijkheid in te schrijven. Beide bijeenkomsten zijn online. Na uw inschrijving ontvangt u een link voor deelname in een uitnodiging.


De prijs voor twee sessies van twee uur bedraagt in totaal € 195 exclusief BTW. Trainer tijdens de sessies is Ruud Snoeker.


Meer informatie? Een email aan info@theperfectfit.nl met uw vraag, naam en adresgegevens is dan voldoende.


Comments


bottom of page