top of page

wo 17 mrt

|

Online webinar

Webinar "PE Portfolio"

Is de nieuwe PE regeling voor jou nog ABRACADABRA ? Geef je dan nu op voor ons gratis webinar! 17 maart om 16:00 uur ! Klik op de button "Save Your Spot" en wij bevestigen uw deelname. Graag tot dan !

Registratie is afgesloten
Andere evenementen bekijken
Webinar "PE Portfolio"
Webinar "PE Portfolio"

Time & Location

17 mrt 2021, 16:00 – 17:00

Online webinar

Guests

About the Event

Vanaf 2021 is de nieuwe Permanente Educatie (PE) regeling voor alle accountants van toepassing. Wat houdt deze regeling precies in en wat wordt er van jou verwacht? Dat deze nieuwe regeling voor veel accountants nog vragen op roept en dat veel nog niet weten wat er van hun verwacht wordt, bleek uit een enquête gehouden door de NBA.

In dit gratis webinar helpen we jullie op weg! In plaats van PE-uren bij te houden, ga je een plan schrijven voor jouw ontwikkeling. Waar moet je dan aan denken en hoe moet dat eruit zien? Leerdoelen, leeractiviteiten, leerresultaten en persoonlijke reflectie vormt straks jouw persoonlijke PE portfolio. In dit webinar passeren deze onderdelen de revue.

Het webinar wordt gegeven door Carla Tijhuis, sparringpartner & management-coach voor hoogopgeleide financials. Met een achtergrond in accountancy, onderwijs en finance werkt Carla op het gebied van communicatie en ontwikkeling met financials die meer impact willen genereren.

Meer weten over PE Portfolio traject ? Bespreek het met Carla ! Klik hier.

Share This Event

bottom of page