top of page

do 06 jun

|

Leusden

Training Ethiek voor financials (moresprudentie)

Zullen we de belastingdruk verlagen via een Antillen route? Verkopen we onze incourante voorraad aan de handelaar die wij ervan verdenken dat hij het gaat doorleveren aan een sanctieland? Gaan we wat omzet naar voren halen om de bonussen veilig te stellen?

Training Ethiek voor financials (moresprudentie)
Training Ethiek voor financials (moresprudentie)

Time & Location

06 jun 2024, 13:00 – 20:30

Leusden, Vlooswijkseweg 1, 3832 RG Leusden, Nederland

Guests

About the Event

Een beetje integer bestaat niet...

Programma

Financials krijgen in hun dagelijkse werk regelmatig te maken met ethische dilemma’s. Dat kan schuren of tot slapeloze nachten leiden. Moresprudentie helpt om tot een zorgvuldig en uitlegbaar besluit te komen. In deze training behandelen wij dit relevante thema met behulp van het (door business universiteit Nyenrode én voor de Koninklijke NBA ontwikkelde) Moreel Intervisie Model (MIM).

De training heeft de volgende inhoud:

  • Opfrissen van de beroepsethiek; hoe zat het ook al weer?
  • Inzicht verkrijgen in het eigen ethisch redeneren; hoe zit ik meestal in de wedstrijd?
  • Uitwerken van ethische dilemma’s (indien gewenst uit de eigen werkomgeving); wat is het goede om te doen?

Prijs, data en locatie

Kosten voor deelname bedragen EUR 390 p.p. Dit bedrag is exclusief btw en omvat 4 uur training + afsluitend diner met jouw medecursisten. Kortom, deze training gaat niet alleen over inhoud, maar biedt ook de mogelijkheid voor ontmoeting en gesprek.

De training vindt plaats bij Restaurant Zuiver, aan de rand van de Amersfoortse hei. Er zal na afloop een bewijs van deelname worden verstrekt voor 4 effectieve trainingsuren (deelnemende RC's kunnen deze uren in de 'vrije ruimte' op voeren).

Docent

Facilitator tijdens deze middag is drs. Francis Bouman RA. Hij is onder meer vertrouwenspersoon van de NBA, heeft honderden financials PE-training over het MIM model gegeven en heeft honderden accountants in opleiding college gegeven over het moreel kompas.

Share This Event

bottom of page