top of page

di 15 okt

|

Teams - Duurzaamheid ESG - CSRD

Online Training Duurzaamheid ESG - CSRD

Doe mee met de online variant! Deze training is in 2023 speciaal ontwikkeld voor accountants in business en auditors die behoefte hebben aan kennis over de nieuwe CSRD-wetgeving en over de nieuwe standaarden rondom ESG-verslaggeving. Wegens succes herhaald!

Online Training Duurzaamheid ESG - CSRD
Online Training Duurzaamheid ESG - CSRD

Time & Location

15 okt 2024, 18:30 – 17 okt 2024, 18:30

Teams - Duurzaamheid ESG - CSRD

Guests

About the Event

De NBA heeft ’duurzaamheid’ als verplicht PE-onderwerp aangewezen voor 2023. De mogelijkheid jouw kennis op te doen, is onlangs door hen verlengd. TPF Academy heeft daarom deze training in samenspraak met trainer drs. Francis H.C. Bouman RA - nu in online variant - ontwikkeld. Op dinsdag 15 oktober en donderdag 17 oktober bieden wij in twee sessies de mogelijkheid je alsnog op dit actuele thema te scholen! 

Programma

In interactieve sessies zal antwoord worden verkregen op de volgende vragen:

  • Achtergrond van de CSRD (waarom moet dit?)
  • Reikwijdte en tijdspad (wie moeten hieraan voldoen en wanneer?)
  • Beginselen en materialiteit (wat zijn de verslaggevingsregels en wanneer is iets relevant?)
  • Rapportage onderwerpen (waar moet over worden gerapporteerd en hoe?)
  • Aandachtspunten bij een implementatie (waar moet ik op letten, wat zijn valkuilen?)
  • Verplichte audit van de CSRD-rapportage (hoe gaat de accountant CSRD controleren?)

Naast de CSRD wordt ook aandacht besteed aan de ESRS (European Sustainability Reporting Standards), waarin de rapportagevoorschriften nader zijn uitgewerkt.

Prijs, data en locatie

De investering voor deze training bedraagt € 395 en is goed voor de verplichte 8 studie-uren (dit is inclusief het voorwerk). Kort voor de training plaatsvindt, wordt de link door ons gedeeld. Voorafgaand aan de online bijeenkomsten sturen wij een smakelijke attentie.

Deelname op 15 en 17 oktober is (beide sessies) verplicht om in aanmerking te komen voor een certificaat van deelname. Dit wordt na afloop door ons op aanvraag gefaciliteerd. Beide cursusavonden zijn in vervolg op en samenhang met elkaar ontwikkeld. 

Docent

De training wordt verzorgd door drs. Francis H.C. Bouman RA. Francis is freelance docent en examinator Bestuurlijke Informatieverzorging aan Business universiteit Nyenrode, gastdocent aan de Hogeschool Rotterdam en verzorgt jaarlijks (vele) maatwerkopleidingen op het vakgebied. Reeds in 2013 heeft hij zich verdiept en gaf hij trainingen in Integrated Reporting, een voorloper van de huidige CSRD-regelgeving. Als adviseur en interne auditor is hij recent betrokken bij CSRD implementaties en voorbereidingen daarvoor.

Share This Event

bottom of page