top of page

wo 29 mei

|

Bilbao

Meerdaagse Training: AI - Motor voor digitale transformatie

Hoe voeg jij waarde toe? Schrijf nu in voor onze meerdaagse training over de kansen en bedreigingen van digitale transformatie, met focus op de mogelijkheden van AI. Alle informatie (en de inschrijfmogelijkheid) vind je op de event website www.meerdaagse2024.nl.

Tickets zijn niet te koop
Andere evenementen bekijken
Meerdaagse Training: AI - Motor voor  digitale transformatie
Meerdaagse Training: AI - Motor voor  digitale transformatie

Time & Location

29 mei 2024, 17:00 – 02 jun 2024, 10:30

Bilbao, Bilbao, Biskaje, Spanje

About the Event

Dompel jezelf onder in een meerdaagse training die de kansen en bedreigingen van digitale transformatie verkent, met de focus op de kracht van Artificial Intelligence (AI). Leer hoe je technologisch leiderschap ontwikkelt in het dynamische AI-domein en ontdek de impact op jouw stijl van leidinggeven en de organisatie!

Onze meerdaagse training biedt jou als deelnemer inzichten in en concrete handvatten voor de omgang met digitale transformatie en de rol van AI. Wat is jouw innovatiestijl en hoe vergroot jij als technologisch leider jouw effectiviteit als innovator? Leer over digitale strategieën, datakwaliteit en governance en ontdek hoe AI kan worden ingezet. Verdiep je in bedreigingen zoals cybercriminaliteit en statelijke actoren en ontwikkel een goede governance voor digitale transformatie. Voor het volledig programma verwijzen wij je naar de event website.

En verder?

Verken Bilbao's cultuur, keuken en geschiedenis in een programma van TPF-iaanse kwaliteit. De training wordt versterkt door inspirerende sprekers, waaronder prof. dr. Erik Beulen van de University of Manchester. De investering voor deze unieke ervaring levert jou 20 PE-uren op en bedraagt EUR 2.995 excl. BTW, inclusief verblijfskosten. Reiskosten zijn niet inbegrepen. 

Kortom, meld je aan, ontdek de kracht van AI voor jouw organisatie en bereid je voor op een dynamische reis in de wereld van digitale innovatie!

Alle informatie (en de mogelijkheid om in te schrijven!) vind je op de eventwebsite www.meerdaagse2024.nl.

Share This Event

bottom of page