top of page

TPF over de grens

Als TPF partner in België richt ik mij met name op bedrijven in het zuiden van Nederland en België.


Vaak wordt mij de vraag gesteld: hoe is het om in België te werken? Eigenlijk is het voor mij niet anders dan werken in Nederland. Natuurlijk zijn er verschillen in cultuur en in het benaderen van mensen op de werkvloer, maar op het einde moet de job gewoon nog steeds geklaard zijn. Verder blijft communicatie tussen Nederlanders en Belgen een bijzonder fenomeen... we spreken dezelfde taal, maar toch bedoelen we vaak iets anders...

De afgelopen jaren was ik voor verschillende Nederlandse bedrijven werkzaam in hun Belgische vestiging. Een aantal zaken die mij opvielen waren: het gebrek aan zicht op de Belgische activiteiten en het gebrek aan een goede communicatie tussen Nederland en België. Het is altijd weer een mooie uitdaging om hier een rol in te kunnen spelen! Zeker als Finance Professional ben je voor deze brugfunctie uitstekend gepositioneerd.


Het TPF netwerk brengt mij de mogelijkheid om kennis te delen en van gedachten te wisselen met andere financials. Zeker met de vele ontwikkelingen op ons vakgebied en de hedendaagse data revolutie is dat onmisbaar. Kijk je graag een keer mee om een indruk te krijgen, dan nodig ik je van harte - en vrijblijvend - uit aan te sluiten!


Het bovenstaande stukje is afkomstig uit onze nieuwsbrief die in november'21 aan alle TPF-relaties is gestuurd. Meer informatie over ons en/of nieuwsgierig naar Frits? Wij komen graag in contact!

Commentaires


bottom of page