top of page

Nieuwsbrief alert | week 8

Zojuist verstuurden we opnieuw onze maandelijkse nieuwsbrief (klik op de link om te lezen).


Deze editie biedt een terugblik op het Preview Event dat 9 februari plaatshad. Met zo'n 30 enthousiaste aanwezigen vloog het uur voorbij. Voor een indruk en tip van de sluier ten aanzien van het program in juni verwijzen wij je graag naar de samenvatting. Deze is opgenomen in de nieuwsbrief.


Op zoek naar PE uren? Schrijf je in voor de Meerdaagse in juni!

Ben je nieuwsgierig naar de programmaopzet en wil je graag meer weten over deze training? Praktische informatie over de 20 PE uren die je na het volgen van de Meerdaagse krijgt toegekend, maar ook een indruk van het programma en de kosten vind je op de event website.


De inschrijving is geopend (zie onderstaande registratiemogelijkheid) en er zijn een beperkt aantal plaatsen. Pak dus pak die kans en ga mee op reis!

In dezelfde nieuwsbrief stelt nieuwe TPF-partner en internal auditor Ruud Bartelink zich uitgebreid aan ons voor en geeft Frits van der Poel een interessant kijkje in zijn boekenkast.


Nieuwsgierig naar TPF?

Op vrijdag 10 maart ontmoeten wij elkaar online. Vanaf 15 uur tot ca 17.15 uur praten we bij en ontvangen we een gastspreker. Aansluitend dineren we met elkaar. Heb je interesse in TPF network en sluit je graag eens aan? Laat het ons weten en wij nemen contact op!


Blijf je graag op de hoogte van alle nieuwtjes, ontwikkelingen en trainingen? Volg onze pagina op LinkedIn!


Comments


bottom of page