top of page

Nieuwsbrief alert | week 7-2022


Een nieuwsbrief boordevol nieuws en fijn leesvoer. We delen 'm graag!


Om maar te beginnen met de laatste ronde 'Continuïteit' die wij in twee webinars organiseren op 15 en 17 maart a.s. Een buitenkans voor de accountants in business die nog 'moeten' voldoen aan de eisen voor 1 april a.s. Onder de 'Evenementen' in het menu op de website, is alle informatie en de mogelijkheid om in te schrijven te vinden.


Het 2e evenement is de Meerdaagse Training over 'Ontgroeven' dat van 22-26 juni plaatsvindt in bruisend Sevilla. Een programma waar inhoud, ontspanning en verrassing elkaar in rap tempo afwisselen. Alle informatie is te vinden op onze speciale event website www.meerdaagse2022.nl.


TPF-partner Jan Carel van den Burg deelt met ons zijn visie op hoe met businesscases omgegaan zou moeten worden. Want, in veel organisaties worden businesscases opgesteld wanneer investeringsbeslissingen moeten worden genomen. De intentie waarmee dat gebeurt, is lang niet altijd in lijn met het oogmerk van businesscases. Helaas leidt dat regelmatig tot het niet goed benutten of zelfs verkeerd gebruiken van dit instrument. Van harte aanbevolen!


De wens tot verdere professionalisering en behoefte aan optimalisatie van de controlfunctie bracht Finance Director Europe Henny Bos bij The Perfect Fit. Een korte reflectie over onze rol en toegevoegde waarde in een notendop. Dank Henny!


Tot slot is dit keer is de beurt aan TPF-partner Fedor Dullaert die zich voorstelt en ons vertelt over zijn professionele ontwikkeling naar strategisch partner met financiële basis.


Nieuwsgierig geworden? Aanmelden voor de nieuwbrief kan door een bericht te sturen aan info@theperfectfit.nl.


Blijft u graag op de hoogte van alle nieuwtjes, ontwikkelingen en trainingen? Volg onze pagina op LinkedIn!

Comments


bottom of page