top of page

Nieuwsbrief alert | week 51

Onze maandelijkse nieuwsbrief is opnieuw verstuurd (klik op de link om 'm te lezen).


Met gepaste trots kondigen wij 'm in deze nieuwsbrief aan: onze Meerdaagse 2023! Een reis met het thema 'Macht & Gezag', over 'de mythe van sterke leiders', naar het bruisend Berlijn. Wij beloven een inspirerend en verfrissend programma, wat wij uit de doeken doen op de website www.meerdaagse2023.nl. Enne, de inschrijving is dus geopend!


Van de hand van TPF-partner Diederik van Kolfschoten verscheen een uitgebreide intro en casebeschrijving over de meerwaarde van het werken met Power BI in een internationale projectorganisatie. Wat volgt is niet zomaar een beschrijving van een rapportagetool, maar een voorbeeld van de juiste toepassing. Resultaat: een efficiencyslag, meer tijd voor analyse en een gebruiksvriendelijke toepassing die inzicht creëert.


Een leuke boekentip is 'FC Sapiens' over de voetballende mens in relatie tot de evolutie. Leuk detail is dat een van de schrijvers, hoogleraar Mark van Vugt, een van onze trainers is tijdens de Meerdaagse 2023 die op stapel staat.


Het seizoen is door de helft, de feestdagen staan voor de deur! Er vinden afwisselend online en offline TPF-overleggen plaats en zo nu en dan wordt er een inhoudelijke training aangeboden. Wij ontmoeten elkaar in het nieuwe jaar weer offline op dinsdag 31 januari. Sluit je graag aan, laat het ons weten!


Blijf je graag op de hoogte van alle nieuwtjes, ontwikkelingen en trainingen? Volg onze pagina op LinkedIn!


Comments


bottom of page