top of page

Nieuwsbrief alert - week 4

Zojuist verstuurden we opnieuw onze maandelijkse nieuwsbrief (klik op de link om te lezen).


Deze editie staat in het teken van onze Meerdaagse Training die gepland staat van 13-17 juni 2023. Een reis met het thema 'Macht & Gezag', over 'de mythe van sterke leiders', in de bruisende setting van Berlijn. Het belooft een inspirerend en verfrissend programma te worden.


Sluit aan bij het Preview Meerdaagse Event!

Ben je nieuwsgierig naar de programmaopzet en wil je graag meer weten over deze training? Zet dan 9 februari, 16-17 uur in je agenda!


Tijdens dit uur organiseren wij een online informatief Preview Meerdaagse Event. Tijdens deze bijeenkomst vertellen trainers Mark van Vugt (prof. dr) & Max Wildschut op hoofdlijnen hoe je je invloed kunt vergroten in de meest onwaarschijnlijke omgeving, het nu! Ook is er ruimte om hen en ons jouw vraag te stellen. Deelname is gratis, registreren kan via onderstaande link.Daarnaast vind je de nodige (praktische) info op de website www.meerdaagse2023.nl.


Nieuwsgierig naar TPF?

Op dinsdag 31 januari ontmoeten wij elkaar online. Vanaf 15 uur tot ca 17.15 uur praten we bij en ontvangen we gastspreker Sander Duivestein die ons meer vertelt over AI en de technologische ontwikkelingen in het licht van finance. Sluit je graag aan, laat het ons weten!


Blijf je graag op de hoogte van alle nieuwtjes, ontwikkelingen en trainingen? Volg onze pagina op LinkedIn!


Comments


bottom of page