top of page

Nieuwsbrief alert | week 36

Bijgewerkt op: 12 sep. 2022

Onze maandelijkse nieuwsbrief is opnieuw verstuurd (klik op de link om 'm te lezen).


Nu voor de meesten van ons de vakantie er weer op zit, breekt een nieuw seizoen aan. En daar hebben wij zin in!


In seizoen 2022-2023 vinden afwisselend online en offline TPF-overleggen plaats, staat een training Bijzonder Beheer op de agenda en wordt er achter de schermen aan de meerdaagse 2023 gewerkt. Voldoende mogelijkheden dus om nieuwe kennis en ideeën op te doen en te sparren met vakgenoten.


Houd de website en LinkedIn-pagina in de gaten voor het laatste nieuws!


De training Bijzonder Beheer komt voor het voetlicht. Naast een bijdrage met persoonlijke noot van TPF-partner Harry Hogervorst, zetten wij ook alle informatie over dit relevante en interessante onderwerp op een rij. Inschrijving is geopend!


Ook businesspartner Ponte Interim Finance stellen wij graag aan ons netwerk voor. Gabor Ghyczy en Martijn van Itallie zijn twee ervaren rotten in het vak die de handen ineen hebben geslagen . Met meer dan 50 jaar gezamenlijke relevante ervaring op de teller, besloten zij hun krachten én netwerken te bundelen. Zij richten zich op Interim Finance Professionals en hun potentiële opdrachtgevers. Onder laatstgenoemde categorie valt overigens ook TPF Network en die samenwerking staat al jaren als een huis!

Tot slot. Vorige maand kwam het al aan de orde, de meerwaarde van deelname aan TPF Network. In deze nieuwsbrief lichten wij toe wat deelname betekent en zetten we alle info op een rij. Nogmaals nodigen wij jou als finance - / IT professional van harte uit aan te sluiten bij een van onze bijeenkomsten om vrijblijvende indruk te krijgen van 'onze club'. Interesse? Stuur ons gerust een bericht, dan nemen wij contact op.


Blijf je graag op de hoogte van alle nieuwtjes, ontwikkelingen en trainingen? Volg onze pagina op LinkedIn!

bottom of page