top of page

Nieuwsbrief alert | week 21

Zojuist verstuurden we opnieuw onze maandelijkse nieuwsbrief (klik op de link om te lezen).


Al ingeschreven voor de Meerdaagse?


De late beslisser krijgt nu de kans zich in te schrijven voor de Meerdaagse die van 13-17 juni plaatsvindt.

Met elkaar gaat de groep in het mooie Berlijn aan de slag rond leiderschap, op basis van macht en gezag. Thema's die de revue passeren, zijn o.a. de uitdaging van samenwerking in moderne organisaties, jouw eigen leiderschapsstijl, crisisleiderschap en psychologische veiligheid in organisaties. Hoe vergroot je jouw invloed binnen de organisatie? En in hoeverre kun je jezelf veranderen? Naast inhoud wordt ook gezorgd voor een culinair, verrassend en cultuur programma in deze imponerende wereldstad. Last but not least staat deelname voor 20 PE-uren. Ga jij mee op reis?


In de nieuwsbrief publiceerden wij ook een deel van het artikel 'Leiderschap zit tussen mensen'. Dit artikel is gepubliceerd door Max Wildschut, een van onze trainers tijdens het Meerdaagse-programma. Een mooi voorproefje van wat komen gaat!


Training Duurzaamheid


Heb jij je al ingeschreven voor de Training Duurzaamheid, op 28 september of 23 november? TPF Academy heeft deze door NBA-verplichte Training speciaal ontwikkeld voor accountants in business en auditors die behoefte hebben aan kennis over de nieuwe CSRD-wetgeving en over de nieuwe standaarden rondom

ESG-verslaggeving.


Nieuwsgierig naar TPF?


Wij ontmoeten elkaar afwisselend tijdens offline en online bijeenkomsten. Ben jij finance -/IT professional en heb je interesse in TPF network? Laat het ons weten en wij nemen contact op!


Blijf je graag op de hoogte van alle nieuwtjes, ontwikkelingen en trainingen? Volg onze pagina op LinkedIn!
Comments


bottom of page