top of page

Nieuwsbrief alert | week 20-2022


Onze maandelijkse nieuwsbrief is opnieuw verstuurd (klik op de link om 'm te lezen).


Voor de late beslisser brengen we voor de laatste keer onze Meerdaagse TPF-Training over 'Ontgroeven' onder de aandacht. Deze vindt van 22-26 juni plaats in bruisend Sevilla. Een programma waar inhoud, ontspanning en verrassing elkaar in rap tempo afwisselen. Alle informatie is te vinden op onze speciale event website www.meerdaagse2022.nl. Aanmelden kan nog net, dus wacht niet te lang met inschrijven!


Deze maand vertelt Danny Martens, één van onze TPF-partners, over het leven en remote werken op afstand vanuit Singapore. Hoe het hem daar bevalt en wat zijn ervaringen zijn, dat kun je lezen in zijn aansprekende blog.


Jessica Abell brengt de nieuwe tak van initiatief CheckedIT onder de aandacht, waardoor naast (verborgen) managementdata van zorginstellingen nu ook informatie uit ruwe data van makelaars in verzekeringen in kaart kan worden gebracht.


Vorige maand kwam het al aan de orde, de meerwaarde van deelname aan TPF Network. Nogmaals nodigen wij jou als finance - / IT professional van harte uit aan te sluiten bij een van onze bijeenkomsten om vrijblijvende indruk te krijgen van 'onze club'. Stuur gerust je bericht aan info@theperfectfit.nl, dan nemen wij contact op.


Blijft u graag op de hoogte van alle nieuwtjes, ontwikkelingen en trainingen? Volg onze pagina op LinkedIn!
Comments


bottom of page