top of page

Nieuwsbrief alert | week 17

Zojuist verstuurden we opnieuw onze maandelijkse nieuwsbrief (klik op de link om te lezen).


De Meerdaagse komt eraan!


Van 13-17 juni a.s. gaan we tijdens de Meerdaagse training met elkaar aan de slag rond het thema leiderschap, op basis van macht en gezag. Dit jaar reizen we daarvoor af naar Berlijn. Thema's die de revue passeren, zijn o.a. de uitdaging van samenwerking in moderne organisaties, jouw eigen leiderschapsstijl, crisisleiderschap en psychologische veiligheid in organisaties. Hoe vergroot je jouw invloed binnen de organisatie? En in hoeverre kun je jezelf veranderen? Naast inhoud wordt ook gezorgd voor een culinair, verrassend en cultuur programma in deze imponerende wereldstad.


Er zijn nog enkele plaatsen beschikbaar, dus meld je snel aan!

In de nieuwsbrief publiceerden wij ook een deel van het artikel 'Echte leiders kunnen volgen'. Dit artikel komt uit de pen van Max Wildschut, een van onze trainers tijdens het Meerdaagse-programma. Een mooi voorproefje van wat komen gaat!


Training Duurzaamheid


Ook besteden we in deze editie van de nieuwsbrief aandacht aan de door NBA-verplichte Training Duurzaamheid. Deze organiseren wij op op 28 september (Utrecht) en op 23 november (Rotterdam). Schrijf nu in voor deze training, speciaal ontwikkeld voor accountants in business en auditors die behoefte hebben aan kennis over de nieuwe CSRD-wetgeving en over de nieuwe standaarden rondom

ESG-verslaggeving. De inschrijving is geopend!


Nieuwsgierig naar TPF?


Wij ontmoeten elkaar afwisselend tijdens offline en online bijeenkomsten. Heb je interesse in TPF network en sluit je graag eens aan? Laat het ons weten en wij nemen contact op!


Blijf je graag op de hoogte van alle nieuwtjes, ontwikkelingen en trainingen? Volg onze pagina op LinkedIn!

Comments


bottom of page