top of page

Nieuwsbrief alert | week 11-2022


Deze week verstuurden wij opnieuw onze maandelijkse nieuwsbrief boordevol nieuws. Lees 'm hier.


Een beetje een 'ICT-special' is het wel geworden. Met dat TPF-partner Eric Westhoek in zijn blog zes relevante aandachtspunten uitlicht in de relatie en samenwerking met jouw ICT-leverancier(s), wordt je wel aan het denken gezet. Heb ik als professional / ondernemer / verantwoordelijke mijn zaken wel op orde? Kun je te goed van vertrouwen zijn en / of hoe is het eigenlijk überhaupt intern geregeld? Lezenswaardig!


Daarnaast kondigen we 2 evenementen aan. Onze Meerdaagse TPF-Training over 'Ontgroeven' vindt van 22-26 juni plaats in bruisend Sevilla. Een programma waar inhoud, ontspanning en verrassing elkaar in rap tempo afwisselen. Alle informatie is te vinden op onze speciale event website www.meerdaagse2022.nl. Mooi om te vermelden dat er al flink wat aanmeldingen zijn. Wacht dus niet te lang met inschrijven.


Het 2e evenement is een training Cyber Security die wij op 10 mei a.s. organiseren. Vanuit het oogpunt van de financial / C-level verantwoordelijke besteden we in een middag aandacht aan relevante ontwikkelingen, risico's en leggen we uit hoe het zit. Inschrijven is mogelijk (zie button)!Tot slot brengen wij samenwerkingspartner 3angles voor het voetlicht. 3angles is een klein gespecialiseerd kantoor met drie eigenaren en bijna 20 aangesloten professionals dat zich bezighoudt met audit- en adviesopdrachten op het gebied van interne beheersing, risicobeheersing, en het voldoen aan wet- en regelgeving. In het kort Audit, Risk en Compliance.


Nieuwsgierig geworden? Aanmelden voor de nieuwbrief kan door een bericht te sturen aan info@theperfectfit.nl.


Blijft u graag op de hoogte van alle nieuwtjes, ontwikkelingen en trainingen? Volg onze pagina op LinkedIn!

Comments


bottom of page