top of page

Nieuwsbrief alert | juni 2024

Het is (bijna) zomer 🔆! In de laatste drukke weken voordat de vakanties losbarsten, zit ook TPF niet stil. Daarvan krijg je een indruk in de onze nieuwsbrief die we zojuist verstuurden. Veel leesplezier gewenst!


Nieuwsgierig naar TPF?


Wij ontmoeten elkaar afwisselend tijdens offline en online bijeenkomsten. Ben jij finance -/IT professional en heb je interesse in TPF network? Schuif aan op 4 juli of op 12 september tijdens onze periodieke meetings en maak vrijblijvend kennis!

Op vrijdag 14 juni gingen we als TPF'ers, samen met onze partners, in een ontspannen setting op stap. Terwijl we door de grachten voeren, aten we afwisselend aan boord en op verschillende locaties. Wat ons betreft was het een fijne, sfeervolle en geslaagde avond waarin partnerschap en ontmoeting centraal stonden. Ben jij er volgend jaar ook bij?


Verder besteden we in de nieuwsbrief ook aandacht aan de komst van een nieuwe partner met toetreding van Beekman & Verbeek.

 

Doe mee aan de online training Duurzaamheid - CSRD ESG!


Hoe makkelijk wil je het hebben? In twee avonden volg je beide sessies vanuit je stoel. Een online variant dus! Op 15 en 17 oktober staan deze trainingssessies Duurzaamheid CSRD-ESG gepland. Dat is makkelijk aanschuiven!In de nieuwsbrief komt ook de training Ethiek voor Financials (Morisprudentie) aan bod die wij faciliteren op 25 september a.s. In een programma dat start vanaf 13 uur en plaatsvindt in het midden van het land, wordt deze actuele thematiek (zeker voor RC's gezien de verplichting op het thema!) nader belicht. Inschrijving is geopend, informatie volgt!
Blijf je graag op de hoogte van alle nieuwtjes, ontwikkelingen en trainingen? Volg onze pagina op LinkedIn!

Comentarios


bottom of page