top of page

Nieuwsbrief alert | week 12

Zojuist verstuurden we opnieuw onze maandelijkse nieuwsbrief (klik op de link om te lezen).


In deze editie kondigen wij de door NBA-verplichte Training Duurzaamheid aan, die wij organiseren op diverse locaties en data in NL. Zo vindt op 16 mei de Training Duurzaamheid plaats in Amsterdam. Schrijf nu in voor deze training, speciaal ontwikkeld voor accountants in business en auditors die behoefte hebben aan kennis over de nieuwe CSRD-wetgeving en over de nieuwe standaarden rondom ESG-verslaggeving. Op de evenementenpagina van onze website vindt u ook de training die wordt georganiseerd op 28 september (Utrecht) en op 23 november (Rotterdam). De inschrijving is geopend!Op zoek naar PE uren? Schrijf je in voor de Meerdaagse in juni!

Ben je nieuwsgierig naar de programmaopzet en wil je graag meer weten over deze training? Praktische informatie over de 20 PE uren die je na het volgen van de Meerdaagse krijgt toegekend, maar ook een indruk van het programma en de kosten vind je op de event website.


De inschrijving is geopend (zie onderstaande registratiemogelijkheid) en er zijn een beperkt aantal plaatsen. Pak dus pak die kans en ga mee op reis!

In dezelfde nieuwsbrief feliciteren we ook TPF-partner Monique Aalberts met het behalen van haar PG theoretisch examen Accountancy en blikken we terug op de sessie over AI met Sander Duivestein.


Nieuwsgierig naar TPF?

Op woensdag 19 april ontmoeten wij elkaar online. Vanaf 15 uur tot ca 17.15 uur praten we bij en ontvangen we een gastspreker. Heb je interesse in TPF network en sluit je graag eens aan? Laat het ons weten en wij nemen contact op!


Blijf je graag op de hoogte van alle nieuwtjes, ontwikkelingen en trainingen? Volg onze pagina op LinkedIn!


留言


bottom of page