top of page

Meerdaagse 2022 | schrijf snel in!

Van 22 t/m 26 juni is het weer zover. TPF gaat op reis! Of beter gezegd, we gaan met elkaar op reis tijdens een meerdaagse training over het thema 'Ontgroeven'.

Tijdens een inspirerend en interactief programma wordt iedere professional uitgedaagd stil te staan. Hoe ga jij om met onvoorspelbaarheid?


Kort samengevat belooft het een meerdaagse te worden over de kracht van onafhankelijk denken. Deze training is bedoeld voor mensen die creatieve risico's durven nemen en hun verbeeldingskracht willen gebruiken. Want, hoe zorg je ervoor dat jouw organisatie toevallige gebeurtenissen niet alleen overleeft maar zelfs benut?


Jouw investering


Deze training is goed voor 20 PE uren.

De investering voor deze meerdaagse bedraagt EUR 2.995 excl. BTW.

Dit bedrag is incl. vlucht- en verblijfskosten. De CO2 uitstoot zal door The Perfect Fit worden gecompenseerd.


Je verblijft tijdens de training in een 4-sterren hotel. Los van inhoud zorgen wij ook voor een passende culinaire beleving tegen het decor van de schitterende Spaanse stad Sevilla.Inschrijven?


Ben je nieuwsgierig en houd je van uitdaging?


Dan is deze interactieve meerdaagse echt iets voor jou! Inschrijven kan door je aan te melden op de website www.meerdaagse2022.nl. Hier vind je ook alle informatie over het programma, de trainers en vluchttijden.


Tot ziens in Sevilla?!

コメント


bottom of page