top of page

Even voorstellen: Klaas Westerling

Sinds ruim een maand maakt ook Klaas Westerling deel uit van het netwerk van TPF-partners. Graag stelt hij zich voor.


Na mijn studie Rechtsgeleerdheid (naast jurist ben ik ook Certified Internal Auditor en Certified Anti-Money Laundering Specialist) heb ik de afgelopen 29 jaar in diverse functies en diverse landen gewerkt bij 2 grote Trustkantoren (TMF en Intertrust). Eerst commercieel, vervolgens als regio Compliance directeur, Global Head Compliance, Chief Audit Executive en Risico directeur.


In deze rollen heb ik naast opzetten en herpositioneren van compliance en internal audit afdeling ook uitgebreide ervaring met C-Suite, RvC, Audit Committee en vele lokale toezichthouders. Daarnaast ben ik intensief betrokken geweest bij M&A/Due Diligence projecten en de IPO van Intertrust.


Het afgelopen jaar ben ik werkzaam als zelfstandig interim manager, op dit moment als Directeur Risk en Compliance a.i. bij Juno Investment Partners. Daarnaast ben ik gestart met een leergang toezicht/commissaris bij Hemingway. Na 6 jaar lidmaatschap van de Committee of Research and Education Advisors (CREA) van the Global Institute of Internal Auditors ben ik gevraagd per eind juli lid te worden van the global Guidance Council van the Institute of Internal Auditors.


Als interim manager ben ik met name beschikbaar voor het opzetten van Compliance/Risk/Internal Audit afdelingen danwel deze afdelingen naar het volgende niveau van volwassenheid te brengen. Ik verwacht met aansluiting bij het TPF netwerk onderdeel uit te maken van een groep gedreven professionals waarmee op informele wijze ervaringen gedeeld en uitgewisseld kunnen worden.


Nieuwsgierig naar Klaas? Bekijk hier zijn profiel op LinkedIn!

Comments


bottom of page