top of page

Even voorstellen: Erik de Klippelaar

Bijgewerkt op: 19 jul. 2022

Sinds eind mei 2022 maakt Erik de Klippelaar deel uit van het netwerk van TPF-partners. Graag stelt hij zich voor.


Na mijn opleiding aan de KMA in Breda in 1991 en na 7 jaar in het groene pak, ben ik vanaf 1998 werkzaam als finance professional in diverse rollen bij diverse bedrijven.


Ik heb onder andere gewerkt als group controller bij FlexiForce, manager finance & control bij Maars en corporate controller bij de Dekker Groep. Deze bedrijven hebben gemeen dat het naast familiebedrijven ook mooie Nederlandse MKB-bedrijven zijn, waar ik me qua omvang en complexiteit prima thuis voel.Ik gedij het best in het gebied tussen business- en financial control. Mijn persoonlijke ‘skills’ zijn een breed organisatie-inzicht, organisatie-sensitief, project- en business control, governance, corporate (financial) reporting, accounting en planning & control. Mijn persoonlijke ‘impact’ zou ik willen omschrijven als: hands-on, pragmatisch, vasthoudend, kritisch analytisch, teamplayer, sociaal en met humor.


Sinds 2019 ben ik zelfstandig finance professional. Daarnaast ben ik mede-eigenaar van Work In Control, een administratiekantoor in Schijndel. Als interimmer heb ik - naast wat kleine klussen - inmiddels opdrachten gedaan als business controller bij Serenco Nederland en Vineyard Company en als senior financial controller bij Idverde. Momenteel ben ik finance manager a.i. bij Sol Nederland.


Daarnaast doe ik nog het nodige in het hoger onderwijs, onder andere als docent en opleidingsontwikkelaar bij de LOI, als corrector bij Tilburg University en als afstudeerbegeleider bij Netherlands Business Academy. Tot slot ben ik lid van de RvT van Stroomm (stichting van 15 openbare scholen). Kortom, ik verveel me niet…


Mijn drijfveer om me aan te sluiten bij TPF Network is vooral het vinden van elkaar in kennis en kunde. Daarnaast spreekt mij de afwisseling tussen serieuze onderwerpen en (sociale) ontspanning aan; die verwacht ik bij TPF zeker te vinden!


Nieuwsgierig naar Erik? Bekijk hier zijn profiel op LinkedIn!

Comments


bottom of page