top of page

Even voorstellen: Bianca Smit

Sinds kort maakt ook Bianca Smit deel uit van het netwerk van TPF-partners. Graag stelt zij zich voor.

Als ik mijzelf in enkele steekwoorden mag omschrijven, dan zou ik zeggen dat ik een nieuwsgierige en doortastende netwerker ben.


Hoe complexer iets is, hoe meer op vertrouwen moet worden gesteund, aangevuld met andere zekerheden. Dat is mijn visie. Aan die 'andere zekerheden' gaf ik als RA invulling bij afwisselend een big four kantoor, als controller en binnen diverse functies die zich richten op de betrouwbaarheid van de cloudapplicatie of een veilig internet.


Ik werk nu 9 jaar als zelfstandig ondernemer en houd mij bezig met zeer uiteenlopende opdrachten Zo heb ik mij bezig gehouden met onderwerpen als duurzame(re) ontwikkeling en uitbesteding van digitale diensten, het uitbouwen van startups, inrichting en optimalisatie van de governance structuur en optimalisering van interne processen. Iedere opdracht brengt weer zijn eigen uitdaging mee en dat houd mij fris en scherp.


Als professional kenmerk ik mezelf als vasthoudend, positief, constructief en oplossingsgericht. Ik werk op uitvoerend en strategisch niveau en ben ook inzetbaar in de rol van sparringpartner voor toezichthoudende organen of bestuur.

Zomaar enkele onderwerpen en # die ik volg; digitalisering, ransomware, cybersecurity, privacy, ethiek en digitalisering, beter internet, verduurzaming, diversiteit, biologie, vooruitgang, economie en 1001 managementboeken. En dan kan ik er gerust nog meer noemen ;-). Om maar te zwijgen over mijn wens - al jarenlang - om met mijn gezin in de winter naar Lapland te gaan; je kunt me wakker maken voor het Noorderlicht! Niet onwaarschijnlijk dat het dit jaar gaat gebeuren trouwens, met dat de kinderen er nu oud genoeg voor zijn.

Met dat ik mij verbind aan TPF Network, verwacht ik deel uit te gaan maken van een groep mensen waarmee je makkelijk van gedachte kunt wisselen en waar je kennis en vaardigheden mee deelt. Zo staan we samen sterk!

Tot slot. Ik ben beschikbaar voor diverse opdrachten, met voorkeur voor een opdracht als finance manager of financial controller. Dit doe ik bij voorkeur bij ondernemingen die willen bijdragen aan een duurzamer samenleving of door mijn rol te pakken in de publieke sector.

Comments


bottom of page