TPF Overleg 17 maart 2017
Vrijdag 17 maart stond het TPF overleg geheel in het teken van Governance. In de ochtend trapten Esther Blokzijl, Associate bij The Perfect Fit en Anoushka Wajer (Programma Directeur Governance University) af met de nieuwe Corporate Governance Code waarbij de focus lag op gedrag & cultuur. Na de lunch gaf Frank Jan de Graaf (Lector Corporate Governance & Leadership aan de Hogeschool van Amsterdam) zijn visie op besluitvorming onder radicale onzekerheid en het belang van governance, kennis en vertrouwen daarbij. Voer voor veel discussie tussen de Associates en Partners van The Perfect Fit en hun gasten.

Ook een keer kennis willen maken met The Perfect Fit door deelname aan één van onze overleggen? Kijk op onze website naar de data en sprekers en stuur een bericht naar The Perfect Fit.

Evenementen

Midsummer BBQ 2017

Op 21 juni organiseerde The Perfect Fit voor de zevende keer de Midsummer BBQ op Landgoed Mariënwaerdt in Beesd. Een terugblik met videoverslag vindt u hier.


Terugblik Midsummer BBQ

 

 

Updates

Masterclass

Op woensdag 15 november ontving The Perfect Fit ongeveer 30 deelnemers voor een goed verzorgde masterclass over de cryptovaluta die zo'n enorme waardestijging meemaakt momenteel.  De cursisten weten nu waarom, en weten meer over de (on)mogelijkheden en kansen van deze technieken. Een terugblik inclusief video impressie vindt u hier.

Masterclass Bitcoin en Blockchain