Het T(he)P(erfect)F(it)-overleg van dinsdag 17 januari jl. had alle ingrediënten, die wij bij een perfect bijeenkomst voor ogen hebben: een mooie groep Associates, Partners en gasten, interessante sprekers (met een PE-waardig verhaal) en genoeg tijd en ruimte om elkaar te kunnen ontmoeten.

Het middaggedeelte werd ingevuld door Marjon Lok en Freek Haasjes van DVDW Advocaten. In anderhalf uur fristen zij de kennis rond de rechten en verplichtingen van de verschillende ondernemingsorganen (zoals Bestuur, RvC en Aandeelhouders) bij financiële moeilijkheden op.

Na een lekker diner van de keukenbrigade van Sociëteit Maximaal in Buren nam Jasper van Hoeven als vers NBA bestuurslid de Accountantseed bij drie aanwezige RAs af.

Daarna sprak Stephan van den Broek over zijn nieuwe boek 'Management Meets Singularity', dat hij nog samen met Tjeu Blommaert had geschreven. Stephan nam zijn gehoor mee langs relevante trends en ontwikkelingen en ging in op wat de 'vierde industriële revolutie' als tijdperk met een nog nooit eerder vertoonde versnelling in wetenschappelijke en technologische ontwikkelingen voor ons gaat betekenen.

Ook interesse om een keer aan te haken bij één van onze komende TPF-overleggen? Laat het weten met een mailtje naar info@theperfectfit.nl. Of bel Harry Hogervorst (06-23603028) of Jasper van Hoeven (06-55717678)

Meerdaagse 2017

Van 22 tot en met 26 maart 2017 was de Meerdaagse van The Perfect Fit. Dit jaar was het thema ‘2025, Adapt or die!’
Met twee gastsprekers en een toplocatie was deze Meerdaagse wederom een succes. Lees een uitgebreid verslag hier.

Meerdaagse 2017: Een terugblik

 

Updates

Geslaagde Ontbijtsessie

Op donderdag 11 mei ontving The Perfect Fit ongeveer 30 gasten op een goed verzorgde ontbijtsessie in het Bovag-huis te Bunnik.  Eem terugblik inclusief video impressie vindt u hier.

Impressie Ontbijtsessie