Midsummer BBQ 2018

Afgelopen woensdag 20 juni was het weer tijd voor onze - inmiddels 8e - Midsummer BBQ. Traditiegetrouw in het decor van Landgoed Heerlijkheid Mariënwaerdt te Beesd, met schitterend midzomerweer, een grote groep relaties en een inspirerende key-note speaker.

Deze keer trapte Prof.Dr. Walter Baets het nieuwe jaarthema "De digitale wereld; het land der onbegrensde mogelijkheden" af. Een uitstekende opmaat voor de komende maanden waarin wij aandacht aan dit onderwerp zullen besteden tijdens onze bijeenkomsten met Associates en Partners, events en trainingen voor onze relaties waaronder uiteraard onze Meerdaagse, die volgend jaar gepland staat van woensdag 10 t/m zondag 14 april.

Video-impressie

Meer weten over The Perfect Fit?

The Perfect Fit is een netwerk organisatie van interim professionals welke actief zijn binnen het werkgebied van finance, information & value. De bij ons aangesloten interim professionals kunnen invulling geven aan iedere kennis- en capaciteitsvraag van uw organisatie.

Neem voor meer informatie contact op met Harry Hogervorst (06-23603028 of harry.hogervorst@theperfectfit.nl).

Evenementen

Meerdaagse 2020

Het programma is rond, en de inschrijving staat open !

De meerdaagse buitenland 2020 gaat naar Sevilla in Spanje!
Het thema:
Toekomstwaardig ondernemen, #hoedan ?
Lees er alles over, en ga mee !

Meerdaagse 2020

 

Updates

Lean Six Sigma 2019

Veel organisaties kennen Lean Six Sigma als de aangewezen methodiek voor procesverbetering. In onze trainingen maak je kennis met de belangrijkste tools en kernbegrippen van deze bewezen methodologie. Daarnaast wordt aandacht besteed aan de praktische toepassing ervan door jou als financial!.

Evenementen