Midsummer BBQ 2017

Bij The Perfect Fit houden wij van tradities en daarom organiseerden wij op woensdag 21 juni voor de zevende keer de Midsummer BBQ. Ons jaarlijkse dankjewel aan de opdrachtgevers en interimmers, die ons in de afgelopen periode hun vertrouwen hebben geschonken en een showcase voor toekomstige relaties. Daarnaast is het de traditionele kick-off van het nieuwe jaarthema; het komend seizoen zal onder het motto 'Hoe goed zijn uw beslissingen?' in het teken staan van het menselijk brein en gedrag.

Max Wildschut, gespecialiseerd in de evolutionaire psychologie nam de meer dan 100 aanwezigen mee op een anderhalf uur durende reis door het menselijk brein en confronteerde hen met de wijze waarop zij beslissingen (denken te) nemen. Hoe werken onze twee hersenhelften, hoe beargumenteren wij onze besluiten en wat bepaalt de kwaliteit ervan?

Na deze confrontatie was het weer tijd om gezamenlijk na te praten bij de BBQ in de ondergaande zomerzon.

Meer weten over jouw brein en de manier waarop je besluiten neemt? In het najaar maken wij de inhoud en locatie van onze Meerdaagse bekend; de datum kan al worden genoteerd: 11 t/m 15 april 2018.

Evenementen

Digitale transformatie

Op 22 maart organiseerde The Perfect Fit samen met haar businesspartners voor de tweede keer een fraai B2B event op een prachtige locatie. Een terugblik met videoverslag vindt u hier.

Digitale transformatie

 

Updates

Midsummer BBQ 2018

Op 20 juni 2018 organiseerde The Perfect Fit de jaarlijkse Midsummer BBQ, dit keer met gastspreker Walter Baets.
Een samenvatting en video impressie van deze dag vindt u hier.

Midsummer BBQ 2018