Midsummer BBQ 2017

Bij The Perfect Fit houden wij van tradities en daarom organiseerden wij op woensdag 21 juni voor de zevende keer de Midsummer BBQ. Ons jaarlijkse dankjewel aan de opdrachtgevers en interimmers, die ons in de afgelopen periode hun vertrouwen hebben geschonken en een showcase voor toekomstige relaties. Daarnaast is het de traditionele kick-off van het nieuwe jaarthema; het komend seizoen zal onder het motto 'Hoe goed zijn uw beslissingen?' in het teken staan van het menselijk brein en gedrag.

Max Wildschut, gespecialiseerd in de evolutionaire psychologie nam de meer dan 100 aanwezigen mee op een anderhalf uur durende reis door het menselijk brein en confronteerde hen met de wijze waarop zij beslissingen (denken te) nemen. Hoe werken onze twee hersenhelften, hoe beargumenteren wij onze besluiten en wat bepaalt de kwaliteit ervan?

Na deze confrontatie was het weer tijd om gezamenlijk na te praten bij de BBQ in de ondergaande zomerzon.

Meer weten over jouw brein en de manier waarop je besluiten neemt? In het najaar maken wij de inhoud en locatie van onze Meerdaagse bekend; de datum kan al worden genoteerd: 11 t/m 15 april 2018.

Evenementen

Midsummer BBQ 2017

Op 21 juni organiseerde The Perfect Fit voor de zevende keer de Midsummer BBQ op Landgoed Mariënwaerdt in Beesd. Een terugblik met videoverslag vindt u hier.


Terugblik Midsummer BBQ

 

 

Updates

Masterclass

Op woensdag 15 november ontving The Perfect Fit ongeveer 30 deelnemers voor een goed verzorgde masterclass over de cryptovaluta die zo'n enorme waardestijging meemaakt momenteel.  De cursisten weten nu waarom, en weten meer over de (on)mogelijkheden en kansen van deze technieken. Een terugblik inclusief video impressie vindt u hier.

Masterclass Bitcoin en Blockchain