Masterclass Bitcoin & Blockchain

Blockchain wordt gezien als de grootste IT-revolutie sinds de opkomst van het internet. Traditionele transacties worden door deze technologische ontwikkeling sneller, veiliger en transparanter. Tijdens de meerdaagse training in Porto bevestigde Jan Jonker dat je er de kop niet voor in het zand kunt steken. Vanwege de positieve reacties op de Masterclass 'Bitcoin & Blockchain' in juni hebben we een reprise georganiseerd op 15 november.

Waar ging het over?

Na deze middag bij het Porsche centrum in Heteren begrijpen de deelnemers wat er op stapel staat, en hebben zij het zicht op de miners en de mogelijkheden die dit kan brengen wat minder troebel weten te maken.

De Blockchain is de onderliggende technologie van de cryptovaluta Bitcoin. Maar er zijn veel meer toepassingen dan cryptovaluta. De disruptieve kracht van de blockchain-technologie blijft niet beperkt tot de financiële wereld, zo kunnen bijvoorbeeld eigendomsregistraties in de toekomst via blockchain worden beheerd. Dergelijke toepassingen zullen aanzienlijke gevolgen hebben voor de positie van makelaars, overheden, onderwijsinstellingen, controllers, toezichthouders, juristen, notarissen en accountants. Dat blockchain voor grote veranderingen gaat zorgen en aanzienlijke gevolgen zal hebben, is een feit.

In deze masterclass gingen wij nader in op de mogelijkheden en onmogelijkheden van de Blockchain en de consequenties die toepassing ervan heeft op organisaties. Zo kwamen de volgende vragen aan de orde:

• Wat zijn de consequenties van de blockchain-technologie?
• Wat betekent dit voor uw organisatie en/of klanten?
• Wat zijn potentiële toepassingen van blockchain voor nieuwe en bestaande producten en diensten?

De masterclass werd van 13.00 uur tot 18.00 uur georganiseerd. Dit keer hebben we in het Porsche Centrum te Heteren een fraaie vergaderruimte gevonden… Na 18.00 uur was wat te eten en gelegenheid om even bij te praten. De kosten van de masterclass bedroegen
€ 295 excl. BTW. Aan deze masterclass werden 4 gecertificeerde PE punten van de zwaarste categorie toegekend. Als je interesse hebt in toekomstige edities van deze training, laat het ons even weten via info@theperfectfit.nl.

 

Video van de training

Evenementen

Digitale transformatie

Op 22 maart organiseerde The Perfect Fit samen met haar businesspartners voor de tweede keer een fraai B2B event op een prachtige locatie. Een terugblik met videoverslag vindt u hier.

Digitale transformatie

 

Updates

Op 15 november organiseerde The Perfect Fit voor de tweede keer de Masterclass Bicoin & Blockchain, dit keer bij het Porsche centrum in Heeteren.

Hieronder vind je een impressie van deze dag.

Masterclass Bitcoin & Blockchain