Expertises

U bent op zoek naar die ene professional die precies past bij de opdracht die u heeft. De juiste man of vrouw op de juiste plek: dat vraagt meer dan een klinische match van eisen met competenties. De professional die u zoekt, moet passen in uw organisatie. Precies aanvoelen wat er wordt verwacht. En beschikken over de juiste ervaring om de opdracht tot een goed einde te brengen. Ons vertrekpunt is daarom in alle gevallen een persoonlijk gesprek. En daar hoeft voor ons niet eens een concrete aanleiding voor te zijn. Wij komen graag bij u langs om van gedachten te wisselen over zaken die binnen uw organisatie spelen.

Neem contact met mij op voor nadere informatie/afspraak

 

Breed palet

Doet zich een capaciteitsvraagstuk voor, dan selecteren wij in ons netwerk de juiste kandidaat. Bij the perfect fit is een groot aantal zelfstandige finance- en IT-professionals aangesloten. Velen van hen voeren de titel RA, RC of RE. Die bundeling van arbeidspotentieel biedt u een ongekend breed palet aan vaak zeer specifieke deskundigheid en ervaring. Dankzij de netwerkstructuur van onze organisatie is het beschikbare potentieel dat aansluit bij uw opdracht snel ontsloten.

Onafhankelijk adviseur

Onze zelfstandige professionals zijn toegewijd aan hun opdracht, maar hebben ook een antenne voor wat er verder in uw organisatie leeft. Aan het onderhouden van de relatie hechten ze net zo veel belang als aan het succesvol vervullen van hun opdracht. Hun diepgaande kennis en onafhankelijke positie maakt hen tot ideale adviseurs in financiële en organisatorische aangelegenheden. Ze zijn in staat om risico’s in een vroeg stadium te signaleren. Vaak vertalen hun adviezen zich in direct rendement voor de organisatie. Veel opdrachtgevers weten deze klankbordfunctie dan ook te waarderen.