Businesspartners

3angles

3angles

3angles is een no-nonsense IT audit kantoor. We geven onze klanten zekerheid en advies over de betrouwbare en continue werking van IT processen en systemen door bijvoorbeeld reviews, audits of assurance reporting als ISAE 3402 en SOC. Ook beveiliging tegen cybercrime (hacking) is voor ons een...
Collin Crowdfund

Collin Crowdfund

Collin Crowdfund is een deskundig, toegankelijk en transparant crowdfunding platform. Collin verbindt ambitieuze ondernemers met een financieringsbehoefte van € 50.000,- tot € 2.500.000,- aan serieuze investeerders via haar online platform.
de Stroomversnelling

de Stroomversnelling

De Stroomversnelling weet dat de strategie de voedende stroom is voor de waarde van een organisatie en dat die strategie verschillende bronnen kent. Met onze aanvullende expertises werken we aan uw vraagstukken en dragen wij bij aan houdbaar betere resultaten voor mens, organisatie en maatschappij.
IJsselvliet Organisatieadviseurs

IJsselvliet Organisatieadviseurs

Wij helpen organisaties strategische doelen scherp te krijgen, vast te houden en te bereiken. Niet door dikke rapporten, maar met gedegen en goed onderbouwde praktische adviezen. Wij helpen u afstand te nemen van de dagelijkse drukte, waardoor ruimte ontstaat voor nieuwe ideeën en oplossingen.
iNovasion

iNovasion

iNovasion is focused on delivering effective Corporate Performance Management solutions with the lowest total cost of ownership.

Evenementen

Meerdaagse 2020

Het programma is rond, en de inschrijving staat open !

De meerdaagse buitenland 2020 gaat naar Sevilla in Spanje!
Het thema:
Toekomstwaardig ondernemen, #hoedan ?
Lees er alles over, en ga mee !

Meerdaagse 2020

 

Updates

Lean Six Sigma 2019

Veel organisaties kennen Lean Six Sigma als de aangewezen methodiek voor procesverbetering. In onze trainingen maak je kennis met de belangrijkste tools en kernbegrippen van deze bewezen methodologie. Daarnaast wordt aandacht besteed aan de praktische toepassing ervan door jou als financial!.

Evenementen