MIdummer BBQ

Locatie

Landgoed Marienwaerdt

Datum en tijdstip

19-06-2019 15:00 21:30

Uiterste inschrijfdatum

12-06-2019

Contactpersoon

Charlotte van Weerd

Uitgebreide informatie

Save the Date: 10 april t/m 14 april 2019!

Meerdaagse 2019: "De ontknoping: van moet naar moed in de exponentiële wereld"

 

We worden om de oren geslagen met exponentiële technologieën (deep learning, artificiele intelligentie, semantiek, big data, robotica, virtuele realiteit) en met allerlei voorspellingen over de “singularity”: het moment dat machines zouden kunnen overnemen van mensen.  Spannend, ingewikkeld, zonder de minste twijfel moeten we er aandacht voor hebben, maar het is een bijna Gordiaanse knoop. Maar eerder dan de knoop doorhakken, moeten we hem misschien wel ontknopen. En daar is moed voor nodig. We hoeven niet geleefd te worden door de technologie, we “moeten” niets, maar als we zelf de toekomst willen creëren, moeten we wel begrijpen in welke wereld we leven.

 

Op dit moment zijn wij druk bezig om samen met Walter Baets, key-note speaker tijdens onze afgelopen Midsummer BBQ ("De digitale wereld; het land der onbegrensde mogelijkheden?") deze Meerdaagse vorm te geven. In oktober komen we terug met het volledige programma en alle informatie over de beide co-trainers (Erna Oldenboom en Alessandro Margherita) en de Zuid-Italiaanse plaats van bestemming.

 

Voor iedereen, die de moed heeft op exponentiële technologieën niet als bedreiging maar als immense mogelijkheid te zien het advies om nu al 10 t/m 14 april 2019 in de agenda vrij te houden.