Voor elk vraagstuk een perfect fit....
NL EN

Matthijs Osse

Matthijs  Osse
Naam: Matthijs Osse
Mobiel: (06) 5316 6895

Over Matthijs:

Resultaatgerichte en analytisch sterke interim Register Controller met een brede management ervaring. Een verbindende bruggenbouwer die over de grenzen van zijn eigen vakgebied heenkijkt én de focus legt op het behalen van gezamenlijke resultaten. Is in staat om Finance en Business bij elkaar te brengen. Schakelt snel en doeltreffend tussen abstracte materie en operationele problemen. Is volhardend, pragmatisch en klantgericht. Goed gevoel voor humor en relativerend van aard.

Veel inhoudelijke kennis van financieel management en controlling. Spreekt vloeiend Engels en Duits. Matthijs’ ervaring richt zich op het inrichten of verbeteren van de planning & control cyclus, control instrumenten, cash management, risicomanagement en het inrichten van systemen binnen complexe organisaties. Daarnaast heeft hij ervaring met o.a regulatory reporting, compliancy, due diligence cost cutting projecten en investeringsanalyses. Zijn ervaring heeft hij opgedaan in onder meer de financiële dienstverlening, projectorganisaties en bij utilities.

 
Contact informatie
Laman Trip-plantsoen 6
6865 CS  DOORWERTH

+31 (0)850 603 821

 

Powered by OTYS Recruiting Technology |Vormgeving: Gaertner grafisch werk
The Perfect Fit Finance & IT BV gebruikt cookies om bepaalde voorkeuren te onthouden en vacatures af te stemmen op je interesses.