Jeroen Revet

Jeroen  Revet
Naam: Jeroen Revet
Mobiel: (06) 2351 9429

Over Jeroen:

Jeroen 'makes it work'. Hij is een als RA en RC opgeleide allround professional. Met 23 jaar werkervaring hebben financieel en risicomanagement weinig geheimen voor hem. Inzetbaar op rollen van Financieel Directeur tot consultancy rollen. Goed te positioneren op het snijvlak tussen managerial en inhoud. Daar in staat meerwaarde voor opdrachtgevers te creëren.

Zijn visie is een finance & risk functie die er voor de business is. Heeft gevoel voor het verhaal achter woorden, vliegt werk projectmatig aan en zoekt naar oplossing die echt in uw situatie past. Een oplossing is volgens Jeroen alleen dan 'spot on' als hij goed gepositioneerd is binnen de driehoek van proces, inhoud & mens factor.

Wat hij meebrengt om deze oplossing met u te vinden...? Zijn kennis en ervaring, zijn stevigheid, empathie en... zijn vermogen om een complexe of onoverzichtelijke situatie begrijpelijk en behapbaar te maken.

Geïnteresseerd in een nadere kennismaking of wilt u meer van Jeroen zijn werk horen? Neemt u dan gerust contact met hem op.