Meerdaagse 2018

De Meerdaagse van The Perfect Fit is altijd een mooie mix van een actueel onderwerp, uitgelicht door twee top experts, bedoeld voor een mooie groep professionals uit vele organisaties, op een prettige - Zuid-Europese - locatie en goed voor 20 PE punten van de zwaarste categorie.

Thema

Dit jaar was het thema "Brein en gedrag, hoe goed zijn uw beslissingen?".  Hoogleraren Mark van Vugt en Max Wildschut waren onze trainers. Mark is auteur van vele publicaties over de psychologie van leiderschap en besliskunde en hoogleraar Evolutionaire Psychologie, Arbieds- en Organisatiepsychologie aan de VU te Amsterdam. Max is verantwoordelijk voor psychologie bij AOG, het business instituut van de Universiteit van Groningen. Samen schreven ze het boek "Gezag" over macht, gezag en leiderschap.

 

Record !

 

Maar liefst 30 deelnemers - voor het eerst sinds de start van deze bijzondere trainingsformule - kozen tijdelijk domicilie in Athene waar onze venu uitzicht had op de Akropolis, de plek waar de democratie is uitgevonden.

Kennismaking per Segway

Woensdagmorgen 11 april ontmoetten de deelnemers elkaar op Schiphol om het vliegtuig richting Athene te nemen. Daar aangekomen was een leuke eerste kennismaking met de stad gepland, per segway door het centrum rond de Akropolis. Vervolgens was het tijd voor het diner, met uiteraard de bekende Griekse specialiteiten.

De daarop volgende drie dagen stonden in het teken van The rational animal over de rol van heuristics en emoties in besluitvorming, Brain in de boardroom over macht, gezag en leiderschap, en besluitvorming in groepen, en tenslotte Battle of the sexes, over diversiteit en sekse in besluitvorming. Heilige huisjes, over bijvoorbeeld het psychologisch testen van nieuwe werknemers zijn vernietigd en het brein van de deelnemers is eens stevig gewassen.

 

Cultureel

Na gedane artbeid was er uiteraard ook tijd voor ontspanning en verzorging van de innerlijke mens. Het sociale programma bestond onder meer uit een wandeling langs speciaal opgetuigde stops waar versnaperingen en uiteraard de Ouzo geproefd kon worden en de diners waren iedere avond op loopafstand te bereiken zodat we zowel voor als na het eten nog wat cultuur tot ons konden nemen.

Volgend jaar mee ?

Met een behoorlijke hoeveelheid nieuwe kennis en ervaringen stapte iedereen zondag weer in het vliegtuig naar Amsterdam, en sloten wij het thema "brein en gedrag" formeel af. Tijdens de midsummer BBQ op 20 juni maken wij het nieuwe jaarthema bekend.

Wilt u ook eens kennis maken met deze manier van professionele ontwikkeling ? Laat het ons weten door een berichtje op de website of neem contact op met Harry Hogervorst, Jan Scholts of Eric Westhoek. Zij vertellen u er graag meer over.

Evenementen

Meerdaagse 2019

Het zit er helaas al weer op, de Meerdaagse Training van dit jaar in Lecce. Maar niet getreurd, volgend jaar gaan we weer iets leuks doen. Nog even nagenieten van deze editie in de laars van Italië ?

Meerdaagse Training TPF 2019 - Lecce

 

Afgelopen woensdag 19 juni was het weer tijd voor onze traditionele Midsummer BBQ. Kijk hier naar de

Aftermovie !!

Updates

Lean Six Sigma 2019

Veel organisaties kennen Lean Six Sigma als de aangewezen methodiek voor procesverbetering. In onze trainingen maak je kennis met de belangrijkste tools en kernbegrippen van deze bewezen methodologie. Daarnaast wordt aandacht besteed aan de praktische toepassing ervan door jou als financial!.

Evenementen