Meerdaagse 2019

Meerdaagse 2019: "Van moet naar moed in de exponentiële wereld"

Het programma is rond !

Plaats van bestemming is Lecce, in Zuid Italië.

Bijna dagelijks worden we met termen om de oren geslagen als deep learning, artificiële intelligentie, semantiek, big data, robotica, virtuele realiteit en singularity.

Moeten we aan de slag met deze exponentiële technologieën? Nee, dat moet niet. Maar als we de toekomst in eigen hand willen nemen, moeten we nieuwe ontwikkelingen begrijpen en zien hoe ze de wereld waarin we leven beïnvloeden. Daar is moed voor nodig.

Tijdens deze Meerdaagse training maak je kennis met een aantal exponentiële technologieën, we verkennen hoe exponentiële organisaties werken, wat collectieve intelligentie is en hoe we richting, contributie en impact kunnen definiëren in een complexe wereld. Je gaat kritisch naar jezelf kijken. Hoe leid ik mijn organisatie? Waar zitten mijn zwakke plekken? Hoe kan ik moed ontwikkelen om exponentiële technologieën te gebruiken?
Het volledige programma en informatie over de trainers Walter Baets (spreker tijdens onze Midsummer BBQ), Erna Oldenboom en Alessandro Margherita en over de Zuid-Italiaanse plaats Lecce vindt u hier: Meerdaagse 2019: het programma

Meteen inschrijven kan natuurlijk ook:

klik dan hier!

Een email aan lecce@tpf-academy.nl met uw aanmelding is ook mogelijk, en voor nadere informatie bent u daar eveneens aan het goede adres.

Voor iedereen, die de moed heeft op exponentiële technologieën niet als bedreiging maar als immense mogelijkheid te zien het advies om u snel in te schrijven.

Evenementen

Meerdaagse 2019

Het programma is rond ! Van 9 april t/m 13 april 2019 organiseert The Perfect Fit wederom de Meerdaagse. Dit keer met als thema: "Van moet naar moed in de exponentiële wereld". Meer informatie vindt u hier:

Meerdaagse 2019

Updates

Midsummer BBQ 2018

Op 20 juni 2018 organiseerde The Perfect Fit de jaarlijkse Midsummer BBQ, dit keer met gastspreker Walter Baets.
Een samenvatting en video impressie van deze dag vindt u hier.

Midsummer BBQ 2018