Meerdaagse '2025 Adapt or die'

De Meerdaagse van The Perfect Fit is altijd een mooie mix van een actueel onderwerp, uitgelicht door twee top experts voor een hechte groep financials op een prettige (Zuid-Europese) locatie.

Dit jaar was ons thema '2025, Adapt or die! Innovatie: wat is de rol van finance?' en mochten wij Jan Jonker, hoogleraar Duurzaam Ondernemen aan de Radboud Universiteit Nijmegen en Nikolay Dentchev, hoogleraar Innovation & Entrepreneurship aan de Vrije Universiteit Brussel onze trainers noemen. Vijfentwintig deelnemers kozen tijdelijk domicilie in Porto waar onze 'college-zaal' uitkeek over de Douro. 

Op woensdagmiddag 22 maart ontmoetten de deelnemers elkaar op Schiphol om het vliegtuig richting Portugal te nemen. Daar aangekomen bestond het avondprogramma uit een korte rondvaart en de eerste kennismaking met de uitstekende Portugese keuken.

De daarop volgende drie dagen stonden in het teken van de circulaire, functionele, bio-based, sharing, collaborative & selfproduction economy, de veranderende rol van Finance (connect, collaborate & test) en het herkennen en ontwikkelen van nieuwe business modellen. Twee bedrijfsbezoeken - waaronder (hoe kan het ook anders) aan de grootste fabrikant van kurk en kurken in Portugal - en een gastcollege van een 26-jarige internet-ondernemer (permanent beta) completeerden het studieprogramma.

Na gedane arbeid was er ook tijd voor ontspanning en goed eten en drinken. Het sociale programma bestond o.a. uit een rit met elektrische tuktuks door Porto en een Fado avond in het restaurant van het door Rem Koolhaas ontworpen Casa da Musica. Het afsluitende diner vond plaats in de prachtige portkelders van Graham's.

Met veel nieuwe ideeën en contacten stapte iedereen op zondagmorgen weer in het vliegtuig naar het zonnige Nederland.

Volgend jaar (opnieuw) meegaan? Het onderwerp en locatie zijn nog niet bekend; wel de datum: woensdag 18 t/m 22 april 2018

Evenementen

Meerdaagse 2019

Het programma is rond ! Van 9 april t/m 13 april 2019 organiseert The Perfect Fit wederom de Meerdaagse. Dit keer met als thema: "Van moet naar moed in de digitale wereld". Meer informatie vindt u hier:

Meerdaagse 2019

Updates

Midsummer BBQ 2018

Op 20 juni 2018 organiseerde The Perfect Fit de jaarlijkse Midsummer BBQ, dit keer met gastspreker Walter Baets.
Een samenvatting en video impressie van deze dag vindt u hier.

Midsummer BBQ 2018