Ben jij toe aan een volgende stap?

Leef je om te werken? Of werk je om te leven? Is dat laatste het geval, dan is de kans groot dat je je thuis voelt bij The Perfect Fit. Natuurlijk is je performance een basisvoorwaarde. Maar we willen ook dat je plezier hebt in je werk en dat je werk je voldoende blijft uitdagen.

Vanuit die gedachte bieden we zelfstandige en zelfbewuste professionals op het gebied van Finance, Information en Value een moderne netwerkomgeving. Een omgeving waarbinnen je volop kunt werken aan je carrière en persoonlijke ontwikkeling. Waarin je kennis en ervaring kunt delen met vakgenoten en je meer continuïteit hebt in opdrachten dan wanneer je alleen optrekt.

Sluit je je aan?

De lat ligt hoog: het netwerk van The Perfect Fit staat open voor specialisten op Finance, Information en Value terrein, bij voorkeur met een business control of accountancy achtergrond, die kunnen bogen op minimaal tien jaar relevante werkervaring. Je kunt je bij ons aansluiten wanneer enkele andere deelnemers als referent willen optreden. Naast de ‘harde’ criteria tellen de ‘zachte’ net zo zwaar: we vinden het ook belangrijk hoe je als mens in je werk staat. De professionals die wij zoeken, zijn kritisch uit betrokkenheid. Hebben een gezonde drang om zichzelf en de organisatie te verbeteren. En zijn open en eerlijk in hun relatie met collega’s en opdrachtgevers. En last but not least: ze vinden plezier in hun werk en persoonlijke ontwikkeling belangrijker dan pecunia.

Niet voor niets zien we onze werkhouding weerspiegeld in een giraffe. Onze professionals staan met beide benen stevig op de grond en durven hun nek uit te steken. Zij kiezen hun blikveld zo dat ze alles overzien, maar zijn nooit ‘uit de hoogte’. Ze opereren op een voorkomende, vriendelijke manier, hebben hun voelhorens altijd uitstaan. En zijn tactvol en elegant.

Interesse?

Heb jij ook een giraffe in je? Dan nodigen we je van harte uit om ons netwerk te versterken. In een persoonlijk gesprek steken we graag onze nek voor je uit.

Evenementen

Meerdaagse 2020

Het programma is rond, en de inschrijving staat open !

De meerdaagse buitenland 2020 gaat naar Sevilla in Spanje!
Het thema:
Toekomstwaardig ondernemen, #hoedan ?
Lees er alles over, en ga mee !

Meerdaagse 2020

 

Updates

Lean Six Sigma 2019

Veel organisaties kennen Lean Six Sigma als de aangewezen methodiek voor procesverbetering. In onze trainingen maak je kennis met de belangrijkste tools en kernbegrippen van deze bewezen methodologie. Daarnaast wordt aandacht besteed aan de praktische toepassing ervan door jou als financial!.

Evenementen