Trainingen en cursussen

Met regelmaat organiseren wij trainingen en cursussen op het gebied van finance, information en value.

Algemene voorwaarden voor trainingen en cursussen

Meerdaagse training buitenland 2019

Ook in 2019 organiseert TPF - alweer voor de 9e keer op rij - een meerdaagse training op een zonnige Zuid-Europese bestemming!

Dit jaar is de plaats van handeling Lecce in de laars van Italië. Het thema: "Van Moet naar Moed in de exponentiële wereld"
Alles over de Meerdaagse 2019 leest u hier:

Meerdaagse 2019

 

TPF Academy organiseert ontbijtsessie Liquiditeitsplanning

Veel organisaties worstelen met het opstellen van een liquiditeitsplanning. Vaak wordt deze gezien als een verplichte exercitie waarbij de uitkomst op de stapel verdwijnt. Waarom investeren veel bedrijven zoveel tijd in omzetverwachtingen en kostenbudgetten en niet in het plannen of die inkomsten daadwerkelijk binnenkomen en of de uitgaven wel gedaan kunnen worden?

Op dinsdag 27 november 2018 organiseren wij een ontbijtsessie waarbij onze Associate Olivier Werlingshoff ingaat op bovengenoemde vragen en valkuilen.
Bedoeld voor financial en business controllers, financieel managers, financieel directeuren, CFOs en elke financiële professional die meer wil weten hoe liquiditeitsplanning te borgen in zijn/haar werkzaamheden en organisatie.
Wil je deze dag beginnen met een stevig ontbijt en inzicht krijgen over het handen en voeten geven aan liquiditeitsplanning? Laat dat dan even weten in een mail naar ontbijtsessie@theperfectfit.nl.

Meer informatie over deze Masterclass vind je op onze evenementenpagina. Online inschrijven kan daar ook.