Home

TPF Network

Je kunt je als professional op de vakgebieden Finance en de "I" van IT op verschillende manieren aansluiten bij het TPF Network !.

 

Professionals

TPF Academy

Met regelmaat organiseren wij binnen onze academy trainingen en cursussen op het gebied van Finance en de I van IT. Bijvoorbeeld de Meerdaagse 2020 voor 20 PE punten in Sevilla, Spanje ! Of de Lean Six Sigma voor Financials. 


 

Trainingen en cursussen

TPF Interim

U bent op zoek naar die ene professional die past bij uw opdracht. De juiste man/vrouw op de juiste plek: dat vraagt meer dan een klinische match van eisen met competenties.

 

Expertises

Uitgelicht

Videoimpressie Btb event

Op 9 oktober 2019 vond het business event CX Customer Experience plaats in Buitenplaats Amerongen. Sprekers over dit actuele thema namen de aanwezigen mee in hun visie en na afloop was er gelegenheid tot napraten tijdens een walking diner. Een videoimpressie:

Btb event 2019

Eric Westhoek

Onze IT-auditor ! Uw partner voor advies en assurance op het raakvlak van organisatie en IT.

Ons team

Evenementen

Meerdaagse 2020

Het programma is rond, en de inschrijving staat open !

De meerdaagse buitenland 2020 gaat naar Sevilla in Spanje!
Het thema:
Toekomstwaardig ondernemen, #hoedan ?
Lees er alles over, en ga mee !

Meerdaagse 2020

 

Updates

Lean Six Sigma 2019

Veel organisaties kennen Lean Six Sigma als de aangewezen methodiek voor procesverbetering. In onze trainingen maak je kennis met de belangrijkste tools en kernbegrippen van deze bewezen methodologie. Daarnaast wordt aandacht besteed aan de praktische toepassing ervan door jou als financial!.

Evenementen

TPF Blog
op5-5-2018 11:32
3000 bekeken | 0 reacties
TPF Nieuws
Er zijn op dit moment geen nieuwsberichten.